Concerten Amerongen en Drunen

De concerten in Amerongen (Kasteel Amerongen) en Drunen zijn helaas alweer voorbij. Wat hebben we genoten van het optreden op deze bijzondere locaties, en we hadden ons geen beter publiek kunnen wensen!

20160930_212228

Foto op Kasteel Amerongen (achter de camera onze geweldige pianist Rik)

Enkele reacties van publiek uit Amerongen en Drunen:

Wat een prachtige voorstelling! Geen woorden voor hoe mooi en was.

Houd eigenlijk nooit zo van opera, maar dit was fantastisch!

Geweldige performance! Wat een prachtige stemmen! Complimenten ook voor jullie voortreffelijke spel, met veel overtuigingskracht en met humor.

Heel erg leuk en mooi gezongen, ook de humor erbij is erg verfrissend en heel toegankelijk.

Heel veel dank aan degenen die er waren en die deze voorstellingen voor ons onvergetelijk maakten!

Wij blijven altijd ons best doen om een breder publiek van onze operavoorstelling te kunnen laten genieten. Houd daarom de website in de gaten voor nieuwe concertdata in de toekomst!

Advertisements

“Werkbezoek” Kasteel Amerongen

Twee weken geleden waren Esmeralda en Iris op “Werkbezoek” op een heel bijzondere plek: Kasteel Amerongen! Vanavond hebben wij de eer daar een (besloten) concert geven. Een kleine impressie:

Radio-interview n.a.v. concert in Drunen

Esmeralda heeft, in haar hoedanigheid van presentatrice van het HTR-radioprogramma “Efkes buurten”, Iris geïnterviewd over Le Nozze zonder Figaro in Drunen. Dit fragment is hier terug te luisteren (programma “Efkes buurten”, 22 september, 10.02, rond 43 minuten). Ook zijn we te vinden op de website van de HTR, vergezeld van een heerlijk recept voor mosselen (?).

esmeralda-htr

Esmeralda in actie in de HTR-studio.

Première Le Nozze zonder Figaro

Op 3 april 2016 ging, na bijna een jaar lang brainstormen, plannen, repeteren, script schrijven etc. Le Nozze zonder Figaro in première! In de prachtige Maria Christina Kerk in Den Dolder traden we op in de serie Cultuurpodium Den Dolder.
Zowel cast als publiek hebben genoten van deze mooie middag! Alle foto’s op deze website zijn die dag gemaakt door Han de Bruin.

Enkele reacties:

Wat geweldig leuk, en wat een prachtige stemmen. Genoten!

Super! Echt leuk en grappig! Heel leuk dat jullie ook het publiek betrokken. Prachtig en ontroerend gezongen!

Grandioos! Wat een stemmen hebben jullie alle 5! Een feestje. Ook hulde aan de pianist!

We hebben enorm genoten. Prachtig, de Nederlandse teksten en goed “zingbaar”. En gelukkig dus ook de originele aria’s, fantastisch!

Een hele leuke voorstelling, en modern!